Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

6PAK

6PAK Nutrition

A 6PAK Nutrition egy 2014-ben alapított professzionális márka, amely olyan innovatív étrend-kiegészítők gyártására specializálódott, amelyek támogatják az egészséges életmódot és meghódítják az egyes edzések hatásának hosszú távú fenntartását. A márka fennállásának kezdete óta folyamatosan fejlődik és következetesen bővíti termékkínálatát modern termékekkel. A 6PAK Nutrition kínálatában többek között fehérje-kiegészítők, kreatin, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok, valamint növényi kivonatokon alapuló termékek szerepelnek. A márka emellett egészséges és értékes összetételű élelmiszerek széles választékával is rendelkezik. 

A vállalat csapata igazi sportrajongókból áll, akik gyakorlati tudásukat a márka tevékenységébe és olyan termékek fejlesztésébe ültetik át, amelyek minden testmozgás szerelmese számára hasznosak. A 6PAK Nutrition termékei azonban elsősorban az edzőtermek és fitneszközpontok rendszeres látogatóit célozzák meg.  

Az évek során a vállalat elismertté vált a sportiparban, és minőségi termékeit világszerte több ezer elégedett fogyasztó használja. Ismert sportolók, akik a márka nagyköveteivé váltak, együttműködnek vele. Ezek közé tartozik Piotr "Bestia" Piechowiak, Jakub Obara és Paula Mocior. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása