Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Acepac

Az Acepac egy dinamikus márka, amely kiváló minőségű hátizsákok, kerékpáros táskák és kiegészítők gyártására szakosodott a kerékpározás és a szabadtéri sportok szerelmesei számára. Az Acepac márkát az ösvényeken való kalandok és az aktív rajongók igényei inspirálták, ezért olyan funkcionális, tartós és hosszú élettartamú termékeket hozott létre, amelyek a legigényesebb felhasználók igényeinek is megfelelnek.

Az Acepac termékeket gondosan tervezték, figyelembe véve a kerékpározás és más szabadtéri tevékenységek igényeit és kihívásait. Az Acepac hátizsákok és kerékpáros táskák olyan intelligens funkciókkal rendelkeznek, mint a kerékpárváz rögzítő rendszerek, állítható pántok, szellőző hátlapok és szerszámrekeszek, amelyek kényelmet, funkcionalitást és könnyű hozzáférést biztosítanak az útközben szükséges dolgokhoz.

A minőségi kivitelezés az Acepac márka számára kiemelt fontosságú. A termékek tartós és vízálló anyagokból készülnek, amelyek megvédik a tartalmat az esőtől, a sártól és más időjárási körülményektől. A márka figyelmet fordít az olyan részletekre is, mint a strapabíró cipzárak, a robusztus varrások és a jól megerősített nagy igénybevételi pontok, hogy biztosítsa a tartósságot és a hosszú távú használatot.

Az Acepac számos terméket kínál a különböző típusú kerékpározáshoz és szabadtéri kalandokhoz. Kínálatukban szerepelnek hátizsákok egynapos kirándulásokhoz, kerékpártartó táskák, vázcsomagtartók, kormánytáskák, nyeregtáskák és még sok más. Bármi legyen is a kerékpározási stílusa és preferenciája, az Acepac minden kerékpáros számára megtalálja a megfelelő megoldást.

Az Acepac márkát mind a profi, mind az amatőr kerékpárosok elismerik, akik nagyra értékelik termékeik magas minőségét, kényelmét és megbízhatóságát. A vállalat folyamatosan fejleszti termékcsaládjait, újításokat és új megoldásokat tesztel, hogy megfeleljen ügyfelei növekvő igényeinek és elvárásainak.

Leírás kibontása Leírás összecsukása