Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Alpinestars

Az Alpinestars egy elismert márka, amely a motorosok, versenyzők és motorsportolók számára készült kiváló minőségű ruházat és felszerelés gyártására specializálódott. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező Alpinestars márka világszerte elismerést szerzett kiváló minőségével, innovációjával és fejlett technológiáival.

Az Alpinestars márka termékei kivételes védelmükről, kényelmükről és stílusos kialakításukról ismertek. A bőrruháktól kezdve a kabátokon és nadrágokon át a kesztyűkig, csizmákig és protektorokig minden egyes termék gondosan megtervezett és a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készült. Az Alpinestars olyan fejlett technológiákat használ, mint a szellőzőpanelek, tartós, nagy kopásállóságú anyagok és fejlett védelmi rendszerek, hogy a motorosok a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben legyenek motorozás közben.

Az Alpinestars márkát a profik és az amatőrök egyaránt nagyra értékelik a motoros közösségben. Számos profi versenyző, terepmotoros és utcai motoros bízik az Alpinestars termékekben, amelyek megbízható védelmet és kiváló teljesítményt nyújtanak nehéz körülmények között is.

Az Alpinestars olyan márka, amely folyamatosan befektet a kutatásba és fejlesztésbe, hogy innovatív termékeket hozzon létre. A testvédelem és az ergonómiai tervezés legjobb szakembereivel dolgozik együtt, hogy olyan élvonalbeli megoldásokat hozzon létre, amelyek megfelelnek a motorosok igényeinek minden tudásszinten.

Az Alpinestars márka emellett aktívan részt vesz a motorsportban, számos csapatot és versenyzőt szponzorál és támogat a különböző versenyhelyszíneken. A MotoGP-ben, a Forma-1-ben és más rangos eseményeken való jelenlétük bizonyítja, hogy a márka bizalmat élvez a szakemberek körében.

Leírás kibontása Leírás összecsukása