Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Aqualung

Az Aqualung a búvárfelszerelésekre és víz alatti felfedező felszerelésekre szakosodott, elismert márka. Megalakulása óta az Aqualung innovatív megoldásokkal, csúcsminőségű termékekkel és a kiválóságra való fáradhatatlan törekvéssel az iparág vezetőjévé vált.

Az Aqualung márka búvárfelszerelések széles választékát kínálja, beleértve a maszkokat, csöveket, újralégzőket, oxigénpalackokat, búvárruhákat, uszonyokat és tartozékokat. Minden termék gondos tervezés és gyártás során a biztonságra, kényelemre és búvárteljesítményre összpontosítanak.

Az Aqualung világszerte számos búvár bizalmát kiérdemelte, mind a profik, mind az amatőrök körében, akik a márkát megbízhatósága, tartóssága és innovatív megoldásai miatt értékelik. A folyamatos technológiai fejlesztésnek és az iparági szakértőkkel való együttműködésnek köszönhetően az Aqualung folyamatosan olyan innovatív megoldásokat vezet be, amelyek javítják a búvárkodás minőségét és teljesítményét.

Az Aqualung nemcsak alapvető búvárfelszereléseket kínál, hanem elkötelezett a tengeri környezet védelme mellett is. A márka támogatja a fenntartható gyakorlatokat, ügyelve a víz alatti ökoszisztémákra gyakorolt hatások minimalizálására és az óceánvédelmi projektek támogatására.

Hírneve, a minőség és az innováció iránti elkötelezettsége révén az Aqualung továbbra is vezető szerepet tölt be a búvárágazatban, olyan felszereléseket kínál, amelyek segítségével biztonságosan és emlékezetesen fedezheti fel és élvezheti a lenyűgöző víz alatti világot.

Leírás kibontása Leírás összecsukása