Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Aquarius

Az Aquarius egy lengyel vállalat, amely szénszálas kompozit anyagokból készült csúcskategóriás kajakok, valamint tanúsított minőségű biztonsági és mentőmellények gyártására szakosodott. A márka saját Aquarius márkaneve alatt polietilén kajakokat, valamint a GoPack márkanév alatt kapható vízálló táskákat és tokokat is kínál.

Az Aquarius következetesen folytatta a fenntartható növekedési stratégiáját, bővítette vízi sportkínálatát és új piacokra lépett be. Üzleti tevékenységük fontos szempontja, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsenek ki üzleti partnereikkel, és gondosan válasszák ki alkalmazottaikat.

Piacvezetőként az Aquarius nagy hangsúlyt fektet termékei minőségére. A vállalat munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik a piacot, keresik az új technológiákat és trendeket, miközben magas szintű minőségellenőrzést biztosítanak. A beszállítókat gondosan átvizsgálják az általuk szállított anyagok minősége szempontjából, hogy ügyfeleik számára kiváló minőséget biztosítsanak.

Az Aquarius egy olyan márka, amely a vízi sportok iránti szenvedélyt magas minőséggel és innovációval ötvözi. A márka termékeit a profik és az amatőrök egyaránt értékelik, akik értékelik a megbízhatóságot, a tartósságot és a modern dizájnt. Az Aquarius folytatja fejlődését, és célja, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a vízi sportok szerelmeseinek Lengyelországban és külföldön egyaránt.

Leírás kibontása Leírás összecsukása