Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Aquasphere

Az Aqua Sphere egy vezető olasz eredetű márka, amely kiváló minőségű úszó- és búvárfelszerelések gyártására szakosodott. Az Aqua Sphere márka több mint 20 éve elismerést szerzett a szakemberek, a vízi sportok szerelmesei és a vízi tevékenységek szerelmesei körében a kiváló minőségnek, az innovatív megoldásoknak és a termékeik által nyújtott kényelemnek köszönhetően.

Az Aqua Sphere arról ismert, hogy olyan technológiailag fejlett termékeket hoz létre, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak. A márka a legújabb anyagokat és innovatív formatervezést használja, hogy biztosítsa termékei teljesítményét, kényelmét és megbízhatóságát. Az Aqua Sphere úszószemüvegei a legnépszerűbbek közé tartoznak a piacon, kiváló láthatóságot, illeszkedést és tömörséget biztosítanak úszás közben.

Az Aqua Sphere márka termékei között nemcsak úszószemüvegek, hanem fürdőruhák, búvármaszkok, uszonyok, hevederek és még sok más termék is megtalálható. Minden egyes terméket gondosan tervezünk, hogy optimális élményt nyújtson a vízben. Az Aqua Sphere többféle modellt és méretet kínál, hogy megfeleljen a különböző korosztályok, képességek és felhasználói preferenciák igényeinek.

Az Aqua Sphere márka nagy hangsúlyt fektet a felhasználói kényelemre és védelemre. A termékeket úgy tervezték, hogy biztosítsák a mozgásszabadságot, minimalizálják a vízben való ellenállást és védelmet nyújtsanak az UV-sugárzás ellen. Anyagaik tartósak, ellenállnak a klórnak és a tengervíznek, így hosszú távú használatot biztosítanak.

Az Aqua Sphere számos neves úszóval, búvárral és vízisport-szakértővel dolgozik együtt, hogy folyamatosan fejlessze termékeit és újítson. A márka emellett elkötelezett a vízi sportok népszerűsítése mellett, rendezvények szponzorálásával, képzésekkel és sporteseményekkel.

Leírás kibontása Leírás összecsukása