Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Arc'teryx

Arc'teryx

Az Arc'teryx története 1989-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Dave Lane úgy döntött, hogy saját, hegymászó felszerelésekre szakosodott műhelyt alapít. Termékei gyorsan keresetté és áhítottá váltak a hegymászás szerelmesei körében, így Lane vállalkozása néhány évvel a megalakulása után már teljes értékű vállalattá vált, Arc'teryx néven. A márka fejlődésének mérföldköve volt az 1995-ben megjelent első hegymászó dzseki, amely prémium minőségű anyagokkal és az akkoriban népszerű GORE-TEX® membránnal készült. 

Ma az Arc'teryx az egyik legnagyobb hegymászófelszerelés és technikai ruházat gyártója. A márka minden terméke kiváló kivitelezéssel és egyedi kialakítással elégíti ki a felhasználókat. Az évek során a vállalat szabadalmaztatta saját gyártási rendszereit, ami innovatív technológiai megoldások alkalmazását eredményezi a termékekben, amelyek közvetlenül befolyásolják azok funkcionalitását. Az Arc'teryx tartozékok gyártása során alkalmazott csúcstechnológiák közé tartozik a Cohaesive™, a Velcro®, a Recco®, az YKK® és a VISLON® Aquaguard®.  

Ha az Arc'teryx gyártó termékeit választja, garantáltan kiváló minőségű kivitelezést kap. A márka kiterjedt kínálatában a hegymászáson kívüli sportokra specializált kollekciók is megtalálhatók, mint például az Arc'teryx Hiking and Trekking, Arc'teryx Lifestyle, valamint az Arc'teryx Skiing and Snowboarding. Ez azt jelenti, hogy minden képességű sportoló a legjobb sportruházatot kaphatja.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása