Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Avid Carp

Az Avid Carp egy elismert márka, amely kiváló minőségű horgászfelszerelések gyártására specializálódott. Megalakulása óta az Avid Carp hírnevet szerzett a horgászok körében a kiváló minőségével, az innovatív megoldásokkal és a részletekre való odafigyeléssel, amelyek minden horgászkalandot még kifizetődőbbé tesznek.

Az Avid Carp márka termékei a horgászkellékek és felszerelések széles választékát tartalmazzák, amelyeket a legnagyobb gondossággal terveztek és gyártottak. Kínálatukban horgászkészletek, botok, orsók, hálók, zsákok és hátizsákok, sátrak, horgászszékek, valamint különböző kiegészítők, mint például horgok, zsinórok, csalik és még sok más. Minden egyes terméket gondosan átgondoltak és teszteltek a teljesítmény, a tartósság és a funkcionalitás szempontjából, hogy megfeleljenek a legigényesebb horgászok elvárásainak is.

Az Avid Carp a termékei esztétikájával is kitűnik. A márka a részletekre való odafigyeléssel olyan vonzó dizájnt kínál, amely a horgászfelszerelést nemcsak funkcionálissá, hanem stílusossá és modern megjelenésűvé is teszi. Az esztétika kéz a kézben jár a funkcionalitással, ami vonzó mind a profi, mind az amatőr horgászok számára.

Az Avid Carp márka nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és fejlesztésre, folyamatosan innovatív megoldásokat keres a horgászélmény javítása érdekében. Szakértőkből és horgászatért rajongókból álló csapatuk új technológiák kifejlesztésén, a formatervezés javításán és új anyagok tesztelésén dolgozik, hogy a legmagasabb minőségű termékeket nyújthassák.

Leírás kibontása Leírás összecsukása