Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

BearCreeks

Bearcreeks

A BearCreeks egy német márka, amely 2017 óta van jelen a horgászpiacon. Bár maga a cég története nem hosszú, tulajdonosa 1995 óta gyűjti az iparági tapasztalatokat, és 2005-ben megtervezte az első csalihajót, amely gyorsan meghódította a piacot, és világszerte népszerűvé vált. 2017 óta a fent említett feltaláló egy új saját márka, a BearCreeks néven kezdte meg működését, amely továbbra is olyan horgászfelszerelések gyártására szakosodott, mint a professzionális csalicsónakok, a KINCARP, a Carponizer és az Anaconda. 

A márka ügyel arra, hogy termékeiben modern technológiai megoldásokat alkalmazzon, amelyek jelentősen javítják azok teljesítményét. Minden egyes csónakot a legnagyobb precizitással gyártanak, így szilárdan megépített és alaposan lezárt. A BearCreeks volt az első, amely olyan úttörő rádiós és elektromágneses rendszereket épített be, amelyek forradalmasították a speciális csalicsónakok tervezésének módját. 

Idővel a márkában több ezer elégedett ügyfél bízik, köztük kezdők és haladó horgászok egyaránt, akik számára a kiváló minőségű felszerelés a sikeres horgászat alapja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása