• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

BearCreeks

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.
Bearcreeks

A BearCreeks egy német márka, amely 2017 óta van jelen a horgászpiacon. Bár maga a cég története nem hosszú, tulajdonosa 1995 óta gyűjti az iparági tapasztalatokat, és 2005-ben megtervezte az első csalihajót, amely gyorsan meghódította a piacot, és világszerte népszerűvé vált. 2017 óta a fent említett feltaláló egy új saját márka, a BearCreeks néven kezdte meg működését, amely továbbra is olyan horgászfelszerelések gyártására szakosodott, mint a professzionális csalicsónakok, a KINCARP, a Carponizer és az Anaconda. 

A márka ügyel arra, hogy termékeiben modern technológiai megoldásokat alkalmazzon, amelyek jelentősen javítják azok teljesítményét. Minden egyes csónakot a legnagyobb precizitással gyártanak, így szilárdan megépített és alaposan lezárt. A BearCreeks volt az első, amely olyan úttörő rádiós és elektromágneses rendszereket épített be, amelyek forradalmasították a speciális csalicsónakok tervezésének módját. 

Idővel a márkában több ezer elégedett ügyfél bízik, köztük kezdők és haladó horgászok egyaránt, akik számára a kiváló minőségű felszerelés a sikeres horgászat alapja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása