Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bent Metal

A Bent Metal egy olyan márka, amely az extrém sportokhoz kapcsolódó, kiváló minőségű és innovatív termékek gyártójaként szerzett hírnevet, különös tekintettel a snowboard kötésekre.

A Bent Metal egy snowboardosokból, mérnökökből és tervezőkből álló tapasztalt csapat által alapított projektként indult. Az extrém sportok iránti szenvedélyük, valamint a technikai tudásuk és készségeik együttesen adták az ötletet, hogy olyan forradalmi snowboard kötéseket hozzanak létre, amelyek kiváló irányíthatóságot, kényelmet és biztonságot nyújtanak.

A Bent Metal márka középpontjában az innováció áll. A vállalat folyamatosan befektet a kutatásba és fejlesztésbe, a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazza, hogy a snowboardosoknak olyan terméket nyújtson, amely megfelel az elvárásaiknak. Minden Bent Metal kötést gondosan terveznek, figyelmet fordítva a részletekre és az ergonómiára, hogy optimális teljesítményt biztosítsanak a deszkán.

A Bent Metal márka számára a minőségi kivitelezés az elsődleges szempont. A termékeket gondosan, a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel, tartós és hosszú élettartamú anyagok felhasználásával gyártják. A márka következetesen fenntartja a magas színvonalat, hogy a felhasználók a legnehezebb körülmények között is számíthassanak termékeinek megbízhatóságára és tartósságára.

A Bent Metal nagy hangsúlyt fektet kötéseinek stílusos és modern kialakítására is. A tervezőcsapat olyan egyedi formatervek létrehozásán dolgozik, amelyek kitűnnek a lejtőkön és megfelelnek a vásárlók esztétikai elvárásainak.

Leírás kibontása Leírás összecsukása