Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bestway

Bestway

Az 1994-ben alapított Bestway különböző szabadidős termékek, például kempingtermékek, matracok és mindenekelőtt földbe épített medencék globális gyártója, amelyek világszerte a márka legismertebb termékei. Kiváló minőség, tartósság és a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemzi a keretmedencéket. Mi több, a márka más hasznos kiegészítőket is kínál hozzájuk, például vízszűrőket. Így a Bestway termékek segítségével minden fogyasztó felszerelheti magát a nyári kikapcsolódáshoz legszükségesebb kiegészítőkkel. 

Minden Bestway márkájú termék egy sor igényes teszten megy keresztül, hogy ellenőrizzék tulajdonságaikat, mielőtt forgalomba kerülnének. Ezenkívül a teljes gyártási folyamatot ipari szakemberek, mérnökök és tervezők felügyelik, akik együtt dolgoznak a különböző termékekben használt fejlett anyagok kifejlesztésén. Ezen intézkedéseknek köszönhetően minden felhasználó biztos lehet abban, hogy a Bestwaytől vásárolt termék a lehető legjobb minőségű. 

A vállalat elkötelezett a környezetbarát intézkedések mellett is, hogy csökkentse a légkörbe kerülő szén-dioxid-kibocsátást, emellett pedig következetesen alkalmazza az újrahasznosítás elveit a termelési létesítményeiben, és ahol csak lehetséges, megújuló energiaforrásokat használ.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása