Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Black Cat

A Black Cat a harcsahorgászathoz szükséges speciális kiegészítők és ruházat értékesítésének egyik vezetője. A tevékenységi kör ilyen részletes meghatározásának köszönhetően a márka a szükséges horgászcikkek gyártására összpontosíthat, és folyamatosan fejlesztheti, ezáltal javíthatja a termékeiben használt saját technológiai megoldásokat. Az elmúlt években a vállalat jelentősen bővítette választékát, így ma már minden harcsahorgász egy márkától vásárolhatja meg a horgászathoz szükséges legjobb termékeket. 

A gyártó kínálatában professzionális sapkák és napellenzők, pólók, valamint vízlepergető tulajdonságokkal rendelkező kabátok szerepelnek, amelyek nedves időben elengedhetetlenek. A Black Cat márkájú ruházatot a vállalat számára egyedülálló sárga és fekete dizájn jellemzi. Ezen kívül a kínálatban olyan speciális horgászfelszerelések is szerepelnek, mint a zsinórok, fonott zsinórok, botok, harcsatámaszok, forgócsapók és csuklók, valamint a kész funkcionális készletek.  

A márka minden termékét a részletekre odafigyelve és tökéletesen kidolgozva készítik, így ha a Black Cat-től vásárol kiegészítőket, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőséget kapja. A vállalat emellett ismert horgászokkal dolgozik együtt, akik közvetlen befolyással vannak a gyártási folyamatra, és gyakorlati tudásukat minden egyes terméknél alkalmazzák. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása