Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

BLACKYAK

A BLACKYAK egy globális outdoor márka, amely kiváló minőségű ruházatáról és felszereléséről ismert a szabadtéri sportok szerelmeseinek. Megalakulása óta a BLACKYAK olyan innovatív termékek szinonimájává vált, amelyek tökéletesen ötvözik a funkcionalitást, a tartósságot és a stílust.

A BLACKYAK márka filozófiája egyszerű: olyan termékeket hoz létre, amelyek lehetővé teszik, hogy felfedezd és meghódítsd a határaidat. A hegycsúcsoktól a vadonig, a BLACKYAK eltökélt szándéka, hogy maximális támogatást és védelmet nyújtson ügyfeleinek szabadtéri kalandjaik során.

Márkaként a BLACKYAK a termékek kiváló minőségére összpontosít. Ezért dolgozik együtt tapasztalt outdoor szakemberekkel annak érdekében, hogy minden egyes ruhadarab és felszerelés megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. A BLACKYAK fejlett technológiát és innovatív anyagokat használ, hogy optimális teljesítményt és tartósságot biztosítson a különböző időjárási körülmények között.

A BLACKYAK stílusa ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát. A márka olyan termékek létrehozására összpontosít, amelyek nemcsak kényelmesek és tartósak, hanem modern és stílusos dizájnt is mutatnak. A BLACKYAK felismerte, hogy a szabadtéri tevékenység nem feltétlenül jelenti a divatos megjelenés feláldozását, ezért olyan termékeket kínál, amelyek egyszerre praktikusak és vizuálisan vonzóak.

A BLACKYAK társadalmilag és környezetvédelmi szempontból is felelős márka. A helyi közösségekkel és környezetvédelmi szervezetekkel együttműködve védi az élővilágot és megőrzi a környezetet a jövő generációi számára. A BLACKYAK elkötelezett az etikus termelés és a fenntarthatósági erőfeszítések mellett, hogy minimalizálja a bolygóra gyakorolt negatív hatását.

Leírás kibontása Leírás összecsukása