Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bladerunner

A Bladerunner a Rollerblade iparágvezető cég speciális korcsolyák és görkorcsolyák globális gyártója. Az évek során a márka folyamatosan fejlesztette és bővítette választékát új kiegészítőkkel és a meglévő termékek továbbfejlesztésével. A vállalat innovatív technológiákat alkalmaz a gyártás során (ABT® fékrendszer, PowerStrap®), amelyek javítják a termék minőségét és egyedi tulajdonságokkal ruházzák fel. Fontos szempont, hogy a vállalat kizárólag bevizsgált és tartós anyagokat használ cikkeiben, így biztos lehet benne, hogy a Bladerunner márkanév alatt vásárolt termék kiváló minőségű lesz, és hosszú ideig fog szolgálni. 

A Bladerunner inline korcsolya modelleket kínál minden amatőr kezdőnek, valamint a neves versenyeken részt vevő haladó sportolóknak. A Bladerunner termékcsalád a legfiatalabb felhasználók számára is tartalmaz korcsolyákat, amelyek magas szintű biztonságot nyújtanak számukra.  

A vállalat a termékeinek egyedi kialakításával is törődik, és a vásárlók különböző esztétikai ízlését szem előtt tartva tervezi azokat. Közülük népszerűek a gyermekek számára készült izzó görkorcsolyák, amelyek a legmagasabb minőségű anyagok és a vonzó kialakítás kombinációja. A márka jelentősen hozzájárult a görkorcsolyázás népszerűsítéséhez, és a sportág professzionális felszereléseinek és kiegészítőinek egyik vezető gyártójává vált.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása