Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Body Sculpture

Az 1965-ben alapított angol Body Sculpture cég professzionális kiegészítők és finomságok gyártására specializálódott, mind edzőtermek, fitnesztermek, mind otthoni használatra. A márka első népszerű termékcsaládja a "Keep Fit" edzőkészletek voltak, amelyek világszerte hírnevet szereztek, és lehetővé tették, hogy a vállalat a vezető fitneszeszköz-gyártók közé kerüljön. A márka már az 1990-es években elkezdett terjeszkedni a külföldi piacokon, ahol nagy elismerésnek örvendett. Ma a vállalat a világ több mint kilencven országában működik. 

A Body Sculpture egy olyan márka, amely befolyásolta a fitneszágazat fejlődését. Termékei gyakran megtalálhatók a professzionális edzőteremláncokban, aminek köszönhetően a márka annyira felismerhető, különösen a sportkörnyezetben. A márka mottója "Body Sculpture - In shape in control" a következő filozófiai alapelvre utal: "Egészséges testben egészséges lélek". Ez is mutatja a vállalat elkötelezettségét a sport mint életstílus népszerűsítése iránt. 

Jelenleg a Body Sculpture gyártó kínálatában olyan fitneszeszközök, mint a mágneses kerékpárok, evezőpadok, orbiterek és egyéb kiegészítők, mint az edzőmellények, kettlebells, valamint a jógához szükséges szőnyegek és cikkek szerepelnek. A márka minden terméke rendelkezik a híres CE biztonsági tanúsítvánnyal, és megfelel a káros anyagok használatának korlátozásáról szóló uniós irányelveknek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása