Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Campingaz

A Campingaz története 1949-ig nyúlik vissza, amikor az első gázfőzőket Bleuet néven kifejlesztették. Néhány évvel ezután már a kempingezéshez is kifejlesztették a gázpalackokat, amelyek kompakt méretüknek köszönhetően könnyen szállíthatóak.  

1970-ben a gyártó egy praktikus hűtőszekrényt is bevezetett a kínálatába. Azóta a márka folyamatosan bővítette kínálatát új kempingfelszerelésekkel. A Campingaz azonban a legnagyobb növekedést a 2000-es években érte el az olyan innovatív technológiák kifejlesztésével, mint az Insta Clean, a Culinary Modulars® és a Xcelerate™ gáztűzhelyek számára. A 2021-es évben a Campingaz piacra dobta a Select, Premium és Onyx professzionális grilleket. 

A Campingaz jelenleg az egyik legnagyobb kemping kiegészítők gyártója. Ha e márka termékeit választja, a legfunkcionálisabb cikkekkel szerelheti fel magát, amelyek évekig tartanak, és jelentősen javítják a kempingezés közbeni kényelmet. Ráadásul a gyártó széles választékában számos olyan túrázó kiegészítő is megtalálható, amelyek hegyi túrázáshoz is használhatók (pl. gázpatronok). A Campingaz egy olyan márka, amelyet sok felhasználó értékel, akik napi szinten használják termékeit. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása