Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Campus

A Campus egy innovatív outdoor márka, amely kiváló minőségű termékeiről és a természet szépségének felfedezése iránti folyamatos szenvedélyéről szerzett hírnevet. A Campus küldetése, hogy kivételes élményt nyújtson minden aktív életmódot folytató outdoor-rajongó számára.

A Campus márka olyan funkcionális, tartós és stílusos termékek létrehozására összpontosít, amelyek minden kalandhoz elengedhetetlenek. Legyen szó egy hegycsúcsra vezető expedícióról, egy izgalmas túráról a vadonban vagy egy pihentető kirándulásról a tengerparton, a Campus megbízható felszerelést és ruházatot biztosít, hogy minden pillanatot élvezhessünk a szabadban.

A Campus zászlóshajó terméke a kiváló minőségű sátor, amely minden időjárási körülmények között tökéletes menedéket nyújt. A tartós anyagokból készült és a kényelmet és a funkcionalitást szem előtt tartva tervezett Campus sátrak nemcsak védelmet nyújtanak az eső és a szél ellen, hanem kivételes éjszakai élményt is nyújtanak a szabadban.

Ezen kívül a Campus a sikeres szabadtéri kalandokhoz szükséges kiegészítők és felszerelések széles választékát kínálja. A hátizsákjaikat és táskáikat a praktikum és a hordozási kényelem szem előtt tartásával tervezték, így bőséges kapacitást biztosítanak a felszerelésed számára, miközben minimalizálják a megterhelést. Emellett a Campus termékei között kiváló minőségű ruházat és lábbeli is található, amelyek egyszerre tartósak és stílusosak, így teljes kényelmet biztosítanak a hosszan tartó szabadtéri tevékenységek során.

A Campus nem csupán egy márka, hanem szenvedélyes outdoor-rajongók közössége, akik közös értékeket vallanak, és közös vágyat éreznek arra, hogy felfedezzék a körülöttünk lévő világ kalandjait. A Campus arra inspirálja az embereket, hogy fedezzék fel a természetet, élvezzenek minden lépést, és felejthetetlen emlékeket szerezzenek a természetben.

Leírás kibontása Leírás összecsukása