Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

CASCO

A Casco egy 1989-ben alapított márka, amely a kezdetektől fogva speciális sisakok, sí- és snowboardszemüvegek gyártására összpontosít. Az évek során a vállalat világszerte ismertté vált, és termékei naponta fogyasztók ezreit elégítik ki. A Casco arra összpontosít, hogy innovatív technológiákat alkalmazzon termékeiben, amelyek jelentősen növelik azok minőségét, és magas szintű biztonságot nyújtanak a felhasználónak. A márka a sítartozékok mellett speciális kerékpáros és lovas sisakok széles kínálatával is rendelkezik. 

A márkakiegészítők minden részletre odafigyelve készülnek, és csak alapos ellenőrzés és tesztelés után kerülnek forgalomba. Ennek köszönhetően a Casco termékek még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelelnek. Maximálisan funkcionálisak, kényelmesek és kiváló védelmet nyújtanak. Mi több, a márka a termékeinek esztétikai értékeivel is törődik, és számos színváltozatban kínál modelleket, amelyek közül minden sportoló kiválaszthatja a megfelelőt. 

Neves sportolók dolgoznak a márkával, és termékeivel látványos sikereket érnek el sportágaikban. Ezek közé tartozik Ole Einar Björndalen, Lars Bystöl, Jend Fiedler és Jos Lansink. 

Casco a környezetvédelmi kérdésekre is odafigyel. Gyárai megújuló energiaforrásokkal működnek, és üzemei kizárólag Európában találhatók, ami megkönnyíti a termelés ellenőrzését és a jó munkamorál fenntartását. Ezen túlmenően a márka ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami biztosítja a termék minőségének ellenőrzését a gyártás minden szakaszában. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása