Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

CeramicSpeed

A CeramicSpeed eredete 1998-ra nyúlik vissza, amikor Jacob Csizmadia golyóscsapágyazott görkorcsolyával rekordot döntött. Alig két évvel később a Csizmadia kifejlesztette a világ első kerámiacsapágyait, amelyeket még ugyanabban az évben a Tour de France profi versenyzői is használtak. Ezek után Jacob úgy döntött, hogy megalapítja a CeramicSpeed márkát, amely olyan professzionális kerékpáros kiegészítők gyártására specializálódott, amelyek közvetlenül befolyásolják a kerékpározás minőségét és hatékonyságát. 

A vállalat folyamatosan fejlődik, élvonalbeli technológiai megoldásokat fejleszt, és partnerséget alakít ki neves ipari szakemberekkel, akik együtt dolgozzák ki a modern rendszereket. 2016-ban a márka létrehozta saját Friction Facts tesztlaboratóriumát, ahol minden újonnan kifejlesztett terméket részletesen tesztelnek, mielőtt forgalomba kerülne. Ennek eredményeképpen biztos lehet benne, hogy a CeramicSpeed tartozékai a legmagasabb minőségű kivitelezést és megbízhatóságot képviselik. 

Ma a márka a kerékpáripar egyik értékesítési vezetője, amely számos külföldi piacon forgalmazza termékeit, és folyamatosan új mércét állít fel a speciális kerékpáros kiegészítők gyártásában. Nagy népszerűsége ellenére a CeramicSpeed egy hagyományokkal rendelkező vállalat, amelynek fő gyártási létesítményei hazájában - Dániában - vannak. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása