Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Chaya

A Chaya egy modern márka, amely a népszerű Powerslide görkorcsolya és görkorcsolya gyártó cég tulajdonában van. A Chaya, anyavállalatához hasonlóan, szintén professzionális inline görkorcsolya és görkorcsolya felszerelések gyártására specializálódott, amelyek hosszú éveken át kitartanak a használójuk számára. A márka a Powerslide korábbi eredményeire épül, és a legújabb technológiákat építi be az utazás és a biztonság fokozása érdekében. Ezek közé tartozik a hőformázható csizma és a Recall habok, amelyek minden fogyasztó számára tökéletes illeszkedést biztosítanak, valamint a szénszál, amely a csizmahéj legmagasabb szintű tartósságát biztosítja.  

A Chaya gyártó széles kínálata a legjobb minőségű görkorcsolyákat és in-line korcsolyákat tartalmazza a különböző vezetési stílusokhoz, beleértve a táncot, a kikapcsolódást és az extrém mutatványokat a rámpán. A márkával együttműködő neves sportolók napi szinten, valamint a világ- és nemzeti bajnokságokon használják a termékeket, így hozzájárulva a vállalat népszerűsítéséhez a különböző piacokon. Ezek közé tartozik a spanyol görkorcsolyázó Barbara Luclana és a Tiger Bay Brawlers csapat versenyzője, Kid Block. 

A Chaya márka számára a vizuális szempontok is fontosak, ezért a márka csapata különös figyelmet fordít rájuk a gyártási folyamat során. Minden berendezés különböző színekben és egyedi kivitelben kapható, amelyek közül minden felhasználó kiválaszthatja a megfelelőt. A Chaya korcsolyák és görkorcsolyák minősége és esztétikája világszerte elnyeri a kezdők és a haladó sportolók tetszését.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása