Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Converse

A Converse egy legendás márka, amely évek óta nem csak a kényelem, hanem az egyedi stílus és egyéniség szinonimája is. 1908-as megalakulása óta a Converse emberek millióinak szívét hódította meg szerte a világon, és a mai napig klasszikussá vált.

Tagadhatatlan, hogy az ikonikus tornacipők a Converse márka legismertebb termékei. A magas vagy alacsony felsőrészek és a gumitalp jellegzetes kialakításával a Converse cipők kitűnnek a többi márka közül. A fiatalos szellem, a függetlenség és a saját identitás kifejeződésének szimbólumai.

A Converse nemcsak klasszikus modelleket kínál, hanem számos különböző dizájnt, színt és limitált kiadást is. A márka mindig is úttörő volt a kreativitás és az innováció terén a lábbelitervezés terén. Művészekkel, zenészekkel, divattervezőkkel és más kulturális ikonokkal együttműködve a Converse folyamatosan követi a legújabb trendeket, és egyedi kollekciókat készít, amelyek mindig felkeltik a figyelmet.

A Converse azonban nem csak lábbeli. A márka ruházattal és kiegészítőkkel bővítette portfólióját, teljes életstílust kínálva vásárlóinak. A pulóverektől és pólóktól a kézitáskákig, sapkákig és hátizsákokig a Converse olyan termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a mindennapi élet minden területén kifejezze személyiségét.

Ezenkívül a Converse egy olyan márka, amely a társadalmi és ökológiai értékeket is fontosnak tartja. Részt vesz a társadalmi kezdeményezésekben, támogatja a fiatalokat és elősegíti az egyenlőséget. Ökoinnovációkat is bevezet, például fenntartható anyagokat és gyártási folyamatokat, hogy csökkentse környezeti lábnyomát.

A Converse egy olyan márka, amely kiállta az idő próbáját, és inspirációt jelent a következő generációk számára. Lábbeli és termékei a szabadság, a kreativitás és a hitelesség szimbólumai.
Akár a klasszikus eleganciát részesíti előnyben, akár a divattal kísérletezik, a Converse mindig minden ízléshez és stílushoz talál valamit.

Leírás kibontása Leírás összecsukása