Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Copoly

A Copoly egy elismert márka, amely a sportban és az orvostudományban használt, kiváló minőségű kötszerek gyártására szakosodott. A vállalat évek óta vezető szerepet tölt be az orvosi piacon, és az innovatív és hatékony kötszeres megoldások megbízható szállítójaként szerzett hírnevet. Érdekesség, hogy a Copoly termékeket az állatorvosi rendelőkben is használják.

A kopolit kötszerek kiváló minőségükről, megbízhatóságukról és kiemelkedő hatékonyságukról ismertek a különböző típusú sebek és sérülések kezelésében, valamint az esetleges sérülések elleni védelemben. A vállalat a kötszerek széles választékát kínálja, beleértve az eldobható kötszereket, a rugalmas kötszereket, a speciális tapadó kötszereket és a gyógyulást gyorsító kötszereket.

A Copoly sokéves tapasztalata és a kutatás-fejlesztés iránti elkötelezettsége lehetővé teszi, hogy olyan innovatív technológiákat és anyagokat fejlesszen ki, amelyek hozzájárulnak a hatékony sebellátáshoz. A kötések kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek hipoallergének, kényelmesek a bőrön és megfelelő szellőzést biztosítanak, ami felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

A Copoly tisztában van a felhasználók igényeinek sokféleségével, és folyamatosan dolgozik termékei fejlesztésén. A márka különböző méretű, formájú és típusú kötszereket kínál, hogy minden sebtípushoz optimális illeszkedést és ezáltal maximális kényelmet biztosítson.

A megbízhatóság és a biztonság a Copoly márka számára prioritást élvez. A kötszereket gondosan tesztelik, és megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy olyan termékeket használnak, amelyekre számíthatnak.

Leírás kibontása Leírás összecsukása