Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Crankbrothers

A Crankbrothers vezető kerékpármárka, amelyet 1997-ben alapítottak a kaliforniai Laguna Beachen. A cég kiváló minőségű kerékpár alkatrészek, cipők és kiegészítők gyártására specializálódott . A Crankbrothers márka hírnevet szerzett termékei innovációjával, megbízhatóságával és egyedi tervezésével.

A Crankbrothers márka számos kerékpár-alkatrészt kínál, például pedálokat, kerekeket és nyeregcsöveket, amelyek kulcsfontosságúak a vezetés hatékonysága és kényelme szempontjából. A Crankbrothers termékeit gondosan tervezték, a legjobb minőségű anyagokból készítik, és szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy optimális teljesítményt és megbízhatóságot biztosítsanak a felhasználók számára különféle terepviszonyok között.

A Crankbrotherst nemcsak a technikai kiválóság, hanem a világklasszis sportolókkal való együttműködés is jellemzi. A márka termékeit rendszeresen tesztelik és fejlesztik professzionális kerékpárosokkal együttműködve, ami lehetővé teszi számukra, hogy javítsák teljesítményüket és megfeleljenek a legigényesebb felhasználók igényeinek is. Ennek köszönhetően a Crankbrothers olyan megoldásokat tud nyújtani, amelyek megfelelnek mind a szakemberek, mind a kerékpározás szerelmeseinek elvárásainak.

A Crankbrothers márka erősen jelen van a kerékpáros közösségben is. Olyan eseményeket, versenyeket és csapatokat támogat, amelyek a fizikai aktivitást és a kerékpározás iránti szenvedélyt népszerűsítik. Ennek köszönhetően a Crankbrothers gyakran a dinamikus életstílushoz és a két keréken való kalandkereséshez kötődik.

Leírás kibontása Leírás összecsukása