Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

DC

DC

A DC márka története 1989-ig nyúlik vissza, amikor Ken Block, az alapító kiadta az első pólókat a fülbemászó DC logóval. Alig néhány évvel később Damon Way és testvére, Danny Way, egy neves gördeszkás, szintén együttműködött a Blockkal, és ők lettek a márka arca. A DC elsősorban gördeszkásoknak, de snowboardosoknak és versenyzőknek is gyárt ruházatot, lábbeliket és kiegészítőket.  

A márka legnagyobb hírnevét a társalapító Danny Waynek köszönheti, aki az arcát használta a DC minőségi termékeinek népszerűsítésére. 2002-ben a vállalat lett a főszponzora annak a rámpának, ahol Danny világrekordot döntött, és 5,6 métert ugrott. DC Josh Kallis-szal, Colin McRayjel és Brian Henninggel is együttműködött. Ez a termékek magas szintű ismertségét és tartósságát bizonyítja. 

A márka 2004 óta a Quiksilver konszernhez tartozik, de még mindig az egyik vezető vállalat, amely forradalmasította a sportruházat és kiegészítők gyártásának megközelítését, és jelentősen népszerűsítette a gördeszkázást az egész világon. Minden DC terméket minden részletre odafigyelve készítenek, ezért választják őket a különböző országok legprofibb sportolói. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása