• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Deeper

Termékek: 5

View as

A Deeper az a vállalat, amely a horgászatot a következő szintre emelte, és innovatív technológiai szonárokat tervezett Deeper Pro, Deeper CHIRP+ és sok más modell, amelyek kompatibilisek a modern mobilalkalmazásokkal. A márka védjegyével ellátott szonárok garantálják a mélység, a fenék szerkezetének és alakjának pontos mérését, valamint lehetővé teszik a különböző halfajok jelenlétének pontos azonosítását a víztestben. A gyártó Deeper termékei technológiailag fejlett rendszerekkel készülnek, javítva a halászat hatékonyságát.  

A márka széles választéka a horgászat különböző területeire terjed ki, és lehetővé teszi, hogy minden horgászathoz kiválaszthassa a megfelelő felszerelést. A kínálatban megtalálhatók a modern szonárok a csónakból vagy kajakból történő horgászathoz, a jéghorgászathoz használható, hidegálló visszhanglokátorok, valamint a partról történő horgászathoz használható klasszikus szonármodellek. Minden Deeper halradar pontosan elemzi a környezetet és megjeleníti a legfontosabb információkat, így a horgász szabadon beállíthatja a horgászmódszert. 

A márka legmodernebb Deeper applikációja kompatibilis a szonárral és más eszközökkel, így garantálva a horgász számára az eredmények kényelmes elemzését. Ezenkívül térképezési funkcióval és téli horgászmóddal is rendelkezik, így a precíziós horgásztechnikák egész évben használhatók. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása