Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Delphin

Delphin

A szlovák Delphin vállalat története 2004-ig nyúlik vissza. Az évek során a márka folyamatosan fejlődött, bővítette választékát és javította termékeit, ezért mára az egyik legnagyobb horgászfelszerelés-gyártóvá vált, amelyet világszerte több ezer elégedett vásárló használ. Története során a márka jelentősen bővítette forgalmazási területét, és elkezdte szállítani termékeit a külföldi piacokra, többek között Lengyelországba, a Cseh Köztársaságba, Magyarországra és Romániába. 

A Delphin márka minden tartozéka megfelel a magas szintű követelményeknek, és a legprofibb horgászok igényeit is kielégíti. Mi több, a márka olyan felszereléseket is kínál, amelyek minden kezdő horgásznak szólnak, akik most kezdik a kalandot ezzel a sporttal. A vállalat felhívta a figyelmet a horgászatra, és sokakat bátorított arra, hogy kipróbálják a sportot. 

A szlovák Delphin gyártó kínálatában a pergető és a műlegyes horgászathoz egyaránt találhatók speciális termékek. Ezen kívül a választékban egyéb kiegészítők is megtalálhatók, mint például: horgonyok, horgok, horgászhálók, hálók, orsók, botok, sőt sátrak és esernyők is. A Delphin minden horgász számára alapvető és funkcionális termékeket kínál. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása