Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

DMT

DMT

A DMT egy hagyományokkal rendelkező márka, amely hosszú ideje működik a kerékpársportban, folyamatosan új trendeket határoz meg a gyártásban, és innovatív kerékpáros cipőket tervez különböző korosztályok és különböző vezetési stílusok számára. A vállalat széles kínálatában országúti, hegyi és triatlon modellek szerepelnek. Jelenleg a DMT világszerte elismert sportmárka, amelynek cikkeit nagy tartósság és rendkívüli minőség jellemzi. 

A kerékpáros cipők minden típusa minden részletre odafigyelve készül, és megfelel a profi kerékpárosok követelményeinek. A DMT felirattal ellátott lábbelik könnyűek, kényelmesek és tökéletesen alkalmazkodnak az adott felhasználóhoz. Az innovatív technológiák, amelyeket a márka szinte fennállásának kezdete óta fejleszt és alkalmaz termékeiben, szintén a javukra válnak. A legnépszerűbb technológiai megoldások közé tartozik többek között a 3D KNIT, amely egy tökéletes stabilitást biztosító háromrétegű felsőrész, a talp tartósságáért felelős Michelin® és a cipő könnyű zárását biztosító BOA® Fit System. 

Az évek során a márka nagyra nőtt, és világszerte számos vásárlót szerzett, akik termékeiket mind a professzionális, mind az amatőr edzések során használják. A DMT lábbelik ideálisak lesznek mind a kerékpározás kezdetén, mind a hosszú távú útvonalakon való átkeléskor.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása