Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Dolomite

Dolomite

A Dolomite egy olasz vállalat, amely hegymászó- és síruházat gyártására szakosodott. A márkát igazi hegyi és téli sportok szerelmesei alapították, ezért kínál kiváló minőségű termékeket, amelyek még igényes körülmények között is jól teljesítenek

A márka eredete 1897-ig nyúlik vissza, amikor Giuseppe Garbuio elkezdte az első kültéri lábbelik gyártását. Az 1920-as évek azonban nagy sikert hoztak a vállalatnak, mivel az emberek nagymértékben kezdtek érdeklődni a túrázás és a hegymászás iránt. Dolomit cipőt viselve az első hegymászók , olaszok, 1954-ben meghódították a Karakorum legmagasabb csúcsát (8611 m), a K2-t. 

A Dolomite már évek óta kínál kiváló minőségű outdoor ruházatot és lábbelit. Termékeik olyan modern technológiák felhasználásával készülnek, mint a GORE-TEX® membrán, a Vibram® és a DAS Light (Dolomite Anatomic System Light). Ennek eredményeképpen minden termék tartós és teljesíti a célját, a lehető legnagyobb kényelmet nyújtva. 

Az évek során a Dolomite márka olyan rangos díjakat nyert el, mint például az ipari formatervezésért járó Compasso d′Oro. Emellett a vállalat pozitívan befolyásolta a meglévő cipőtervezési szakértelem fejlődését is. A Dolomite túracipő modelljei ma már kultikusak - a kiváló minőségű kivitelezést egyedi, márkára jellemző dizájnnal ötvözik.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása