Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Dragon

Az amerikai Dragon márka története 1993-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Will Howard úgy döntött, hogy sí-, snowboard- és kerékpáros felszerelések forgalmazásával kezd vállalkozásba. Elsősorban azonban speciális napszemüvegek és védőszemüvegek gyártására összpontosított. Kezdetben a márka csak helyi üzletekben árulta termékeit, de ahogy idővel nőtt és fejlődött, külföldön is elkezdte forgalmazni termékkínálatát.  

A cég hírnevet és elismerést szerzett a profi sportolókkal való együttműködésnek köszönhetően, akik a Dragon márkájú kiegészítőket használták győztes versenyeik során. Ezek többek között Jamie Lynn, Ryan Clark és Chris Roach voltak. Ezeknek az eredményeknek köszönhetően a nagyközönség hamarosan érdeklődni kezdett a sportipar új síszemüveggyártója iránt.  

A Dragon napszemüvegek és védőszemüvegek úgy vannak kialakítva, hogy még nehéz időjárási körülmények között is magas szintű láthatóságot biztosítsanak, és garantálják a káros UV-sugárzás elleni védelmet. Minden Dragon termék minden részletre, még a legapróbb részletekre is odafigyelve készül. Ráadásul a márka csak olyan tartozékokat ad ki, amelyeket alaposan teszteltek, és megfelelnek a minőségi és biztonsági követelményeknek. Ennek köszönhetően minden felhasználó, aki úgy dönt, hogy Dragon tartozékokat vásárol, biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű terméket kap, amely megfelel az elvárásoknak.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása