Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Drennan

A brit márka története 1967-ig nyúlik vissza, amikor az alapító, Peter Drennan úgy döntött, hogy speciális horgászúszók gyártásába kezd. Drennan maga is a világ leghíresebb horgászainak, például Dick Walkernek és Peter Stone-nak a tapasztalataira támaszkodott, hogy kis vállalkozását teljes értékű márkává fejlessze, amely forradalmasította a felszerelések tervezésének módját. Bár a vállalat ma már világszerte széles körben ismert, a fő gyártási létesítményei még mindig hazájában, az Egyesült Királyságban vannak. 

Az évek során a Drennan márka folyamatosan fejlesztette és bővítette a modern horgászfelszerelések választékát. A vállalat saját kutatási és fejlesztési részleget is kialakított, ahol innovatív technológiai rendszereket kezdett tervezni, amelyeket később a berendezésekben is alkalmaznak. A Drennan csapata a halászati ipar szakembereiből áll, akik gyakorlati tapasztalataikat a gyártási folyamatok, a minőségellenőrzés és az ügyfélszolgálat terén kamatoztatják. Ezért ha a Drennan-tól vásárol kiegészítőket, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőséget és tartós anyagokat használ. 

Jelenleg a gyártó széles kínálatában csalik, botok, orsók, zsinórok, horgok, hálók, valamint speciális horgászruházat és tágas csomagok és hátizsákok szerepelnek. Érdemes a Drennan termékeit választani, mind kezdőként, mind haladó horgászként. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása