Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

EcoBike

EcoBike

Az EcoBike egy lengyel márka, amely elektromos kerékpárokra specializálódott. Sokéves tapasztalat, kiváló minőségű alkatrészek, tartozékok és meghajtókészletek, gondos összeszerelés, valamint a minőséghez és a professzionális szolgáltatáshoz képest kedvező ár. Mindez kiemeli az EcoBike-ot, és lehetővé teszi, hogy elnyerje a kerékpározás szerelmeseinek bizalmát nemcsak Lengyelországban, hanem egész Európában is. 

Az EcoBike városi elektromos kerékpárokat (Basic Nexus, Traffic, Even), MTB (SX vagy RX) és trekking kerékpárokat (MX, X-Cross, LX) kínál, amelyek városi térben és közúton egyaránt tökéletesek. A cég bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe - Robert Mohr egy elektromos kerékpárral EcoBike világkörüli útra indult. 3,5 hónap alatt 14 108 km-t tett meg, ami a leghosszabb útvonal ezen a típusú egykerekű kerékpáron. 

Az e-kerékpárok gyártója teljesen karbantartásmentes és alacsony meghibásodású kefe nélküli motorokkal szereli fel modelljeit, amelyek teljesítménye 250-től akár 1000 wattig terjed. A lengyel márka kerékpárjai akár 25 km/h sebességet is elérhetnek, a Hall-érzékelők és az innovatív szinuszos vezérlő pedig garantálják a motor zavartalan működését. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása