Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Elan

A szlovén Elan márka története 1945-ig nyúlik vissza, amikor az alapító, Rudi Finžgar, a világhírű síugró úgy döntött, hogy sífelszereléseket kezd gyártani. A cég már az első évben több mint ezer sílécet gyártott, ami bizonyítja a közönség nagy érdeklődését termékeik iránt. Az 1970-es években az Elan márka együttműködött Ingermar Stenmark alpesi síelővel, aki többször nyert különböző haladó versenyeket Elan sílécekkel. Ez tette híressé a vállalatot, és logója világszerte felismerhetővé vált a sportrajongók körében.  

Az első Parabolic SCX carving síléc kifejlesztése mérföldkő volt az Elan számára. Ez a tervezési módszer hosszú időre meghonosodott a síiparban, és a többi carving síléc gyártásának mércéjévé vált.  

A márka olyan innovatív technológiákat használ a gyártás során, mint az Amphibio 4D, a Lightskiing, a Laminated Woodcore és a Connect Tech, amelyek közvetlenül befolyásolják a sílécek minőségét. Ezért az Elan 2015-ben elnyerte a híres Plus X-díjat - "A leginnovatívabb sportfelszerelési márka" -. 

Ma az Elan a világ egyik legnagyobb sílécgyártója, amely olyan kollekciókat kínál, mint az All Mountain, Race, Freeride és Touring. Ezen kívül a vállalat kínálatában speciális kötések, sisakok, védőszemüvegek, botok, sílécek és professzionális pályaruházat is megtalálható. A márka termékeit a kezdők és a profi síelők egyaránt sikeresen használhatják. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása