Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Ergon

A német Ergon márka a világ egyik legnagyobb speciális kerékpáros kiegészítők, például nyergek és markolatok gyártója. Az Ergon az evolúció és a folyamatos fejlődés szinonimája. Az évek során a vállalat folyamatosan bővítette kínálatát, továbbfejlesztette a már meglévő termékeket és innovatív technológiai megoldásokat fejlesztett ki, amelyek jelentősen növelik az egyes alkatrészek funkcionalitását.  

A vállalat már 2004-ben piacra dobott egy úttörő szárnymarkolatot, amelyet világszerte több millió példányban értékesítettek. Alig két évvel később a márka kifejlesztett egy speciális hátizsákot is a Flink® technológiával. Az Ergon forradalmasította a kerékpárnyergek tervezésének megközelítését is. 2011-ben kifejlesztették az első nyeregmodellt, amelynek csővezetékei innovatív EVA-habot használtak. Akkoriban ez egy jelentős felfedezés volt, amely javította a kerékpárosok kényelmét a kerékpározás közben. A márka és a kerékpársport fejlődése szempontjából is mérföldkőnek számító, élvonalbeli termékek közé tartozik a CX2 cockpit, amelyet Irina Kalentieva XC világbajnoknő tervezett, valamint a biológiailag lebomló szálakból készült nyereg, az SR2 BioComp. 

2014-ben a márka technológiai kerékpáros kiegészítőkkel is bővítette kínálatát, és egy olyan alkalmazást tervezett, amely lehetővé tette a kerékpárosok számára, hogy az általuk megadott adatok alapján kiválasszák a számukra megfelelő nyerget. Ekkor látott napvilágot egy modern mérőeszköz is, amely a kerékpáros testtartását határozza meg. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása