Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Eskadron

Az Eskadron egy 1977-ben a német Pikeur cég által alapított márka, amely lovas felszerelések gyártására specializálódott. A márka széles kínálatában olyan kiegészítők szerepelnek, mint a kantárok, kantárszíjak, kantárok, sapkák és protektorok. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlődött, a termékekben használt modern technológiákat fejlesztette ki, és legyőzte a külföldi sportpiacokat. Ezeknek az intézkedéseknek köszönhetően az Eskadron egy világszerte elismert márkává vált, amely minőségi lovas kiegészítőkkel rendelkezik. Minden zsoké, legyen az kezdő vagy haladó, sikeresen használhatja az Eskadron márkajelzéssel ellátott tartós és funkcionális termékeket. 

A gyártó legnépszerűbb kollekciói közé tartozik: Classic Sports a ló számára készült, elegáns, klasszikus kialakítású kiegészítőkkel, a Heritage vonal a haladó lovasoknak szánt luxuscikkekkel, valamint a Next Generation a legfiatalabb felhasználóknak szánt termékekkel, akik most kezdik a lovaglással kapcsolatos kalandjukat. A márka fejlődésének mérföldköve volt 2015, amikor az Eskadron kiegészítők világszerte értékesítési rekordokat döntöttek. A vállalat válasza erre a fejleményre egy újabb termékcsalád - Equestian Fanatics - kifejlesztése és kiadása volt, amely speciális, lovasok számára tervezett ruházatot tartalmaz. Ma az Eskadron márka a lovas piac egyik vezetője, és termékeit naponta több ezer elégedett felhasználó használja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása