Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

ESP

Az 1999-ben alapított ESP márka a kiváló minőségű pontyhorgász felszerelések szinonimája. Bár a vállalat kezdetben csak a végszerelékek gyártására szakosodott, hamarosan bővítette kínálatát botokkal és speciális ruházattal, amelyek a profi és kezdő horgászoknak egyaránt szólnak. 

Az ESP az első, vékony és éles tűvel végződő pontyhorgok gyártója. A márka már 2001-ben, mindössze néhány évvel az alapítása után piacra dobta az úttörő Big-T horgokat innovatív PTFE bevonattal. Gyorsan forradalmasították a tervezésük megközelítését, és új mércét állítottak fel a horgászpiacon. Ez a siker csak motiválta a márkát a folytatásra. A következő években más modern tartozékokat is kifejlesztettek, például a kettős edzési eljárással gyártott Cryogen horgokat. Ez rendkívül kemény és funkcionális horgokat eredményezett, amelyek minden halászat hatékonyságát növelték. 

Szakképzett mérnökök és hivatásos horgászok dolgoznak a márkával, és gyakorlati tudásukat közvetlenül a gyártási folyamatokba ültetik át. Ezenkívül minden terméket terepen tesztelnek, mielőtt forgalomba kerülne. Ennek köszönhetően az ESP gyártótól származó berendezések és tartozékok kiválasztásakor biztos lehet benne, hogy azok a legmagasabb színvonalat tartják be, és a funkcionalitás és a tartósság jellemzi őket. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása