Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Evolv

A 2004-ben Brian Chung által alapított Evolv egy minőségi hegymászócsizmák gyártására szakosodott vállalat. Az évek során a márka folyamatosan fejlődött, új technológiai megoldásokat fejlesztett ki és javította a meglévő termékeket, ezért mára a kültéri világ egyik legelismertebb gyártójává vált. Az Evolv csapata tervezési és gyártási szakemberekből áll, akik egyben a hegymászás szerelmesei is. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyakorlati tudásukat és tapasztalataikat átadják a márkának.  

A vállalat a hegymászás mellett fejlődött, és speciális kiegészítőket fejlesztett ki ehhez a sporthoz. Ma a gyártó kijelenti, hogy a jövőben is hozzájárul e tevékenység fejlődéséhez, praktikus hegymászócipők, valamint magnéziumtáskák tervezésével. 

A márka népszerűvé vált a Chris Sharmával, egy amerikai sziklamászóval való együttműködésnek köszönhetően, aki Észak-Amerikában, Spanyolországban és Franciaországban is kihívást jelentő útvonalakat mászott meg az Evolv tartozékaival. Ezen kívül van egy aranyérme Boulderingben az 1999-es X Games-ről. A Sharmával való együttműködés meghozta a márka elismerését, és termékei a világ neves hegymászói által áhított termékekké váltak.  

Az Evolv kizárólag bevált anyagokat és modern technológiai rendszereket használ a lábbelik teljesítményének és minőségének fokozására. Ezek közé tartozik a Trax® gumi a fokozott tapadásért, a TRAX-SAS® anyagkeverék a különböző mászási körülményekhez, valamint a Trax-XE®, amely a legkisebb lépcsőkön és éleken való áthaladáskor is támogatja a viselőjét. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása