• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

F2

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Az 1979-ben Peter Brockhaus által alapított F2 márka hozzájárult egy új vízi sportág - a szörfözés - fejlődéséhez. A vállalat mottója a kezdetektől fogva a "szórakozás és a funkció", amelynek szellemében a legjobb sportkellékeket készítik. Alig néhány évvel a megalapítása után a márka meghódította a piacot a híres szörfös Jürgen Hönscheid által tervezett innovatív Strato, Comet, Starlit és Sunset deszkákkal. Ekkor jelentek meg az első rövid gémekkel és speciális vitorlakonstrukcióval ellátott funboardok is, amelyek lehetővé tették, hogy még jobban élvezzünk minden edzést. 

Az évek során a márka folyamatosan növekedett, új termékekkel bővítette kínálatát, beleértve a téli sportokat is, és innovatív technológiai megoldásokat fejlesztett ki. 1985-ben a cég csapata szabadalmaztatott egy epoxi technológiát, amely lehetővé tette a felhasználó számára, hogy saját szörfdeszkát tervezzen. Ez egy úttörő felfedezés volt, amely lehetővé tette, hogy a berendezés egyedi kivitelben kapjon felületet. A vállalat népszerűsége annak is köszönhető, hogy olyan neves sportolókkal kötött partnerséget, akik az F2 termékeket használják a versenyeken, mint például Klaus Walther, Kai Schnellbacher és Björn Dunckerbeck, akik a 2000-es években uralták a szörfözést. 

Jelenleg az F2 széles kínálata olyan vízi sportokhoz szükséges felszereléseket és kiegészítőket tartalmaz, mint a szörfözés, a kiteboarding, a SUP és a wakeboarding. Ezen kívül speciális snowboardokat, kötéseket és sisakokat is találhat.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása