Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

FFWD

Az FFWD egy 2006-ban alapított holland márka, amely professzionális és funkcionális kerekek gyártására specializálódott országúti, triatlon, gravel és cross kerékpárokhoz. A vállalat hihetetlen sikereket ért el, és jelenleg a kerékpáros ipar egyik vezetője. Termékeit világszerte több ezer elégedett felhasználó használja, beleértve a szabadidős kerékpárosokat és a neves versenyeken induló profi sportolókat is.  

A márka sikerét az egyes kerekek tökéletes elkészítési folyamatának köszönheti - minden termék kézzel, a részletekre is odafigyelve készül. A kerekek főként szénszálas anyagból készülnek, és különböző technológiai megoldásokat alkalmaznak, például a LAW TECH rendszert, amely kiváló légáramlást biztosít, csökkenti az aerodinamikai légellenállást és minimalizálja az oldalszél érzetét vezetés közben. Ennek eredményeként a kerekek rendkívül könnyűek és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Ezenkívül magas edzési kényelmet és megfelelő tapadási szintet biztosítanak a felhasználó számára.  

Az FFWD termékei a valódi minőséget ötvözik a tartóssággal és a funkcionalitással. Ha ettől a márkától vásárol tartozékokat, biztos lehet benne, hogy azok a lehető legmagasabb szinten fognak teljesíteni. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása