Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fish Skateboards

A Fish Skateboards egy 2011-ben alapított lengyel márka, amely úgy döntött, hogy újjáéleszti a gördeszka-divatot az innovatív Fishka® gördeszka piaci bevezetésével. Így kezdődött a gördeszka forradalom, visszahozva a praktikus, színes műanyag gördeszkák divatját, amelyek a 80-as években voltak népszerűek.

A márka gördeszkái, más néven cruiserek uralták a lengyel utcákat. A növekvő érdeklődésre válaszul új gördeszka-sorozat került piacra, köztük a Fishka® Glow - a sötétben foszforeszkáló gördeszkák, a Fishka® Print - díszes nyomatokkal és a Fishka® Art - lengyel művészek által festett gördeszkák.

Idővel az ajánlatot kiterjesztették a fából készült gördeszkákra is, bemutatva a fából készült Fishka® Wood-ot, valamint a klasszikus longboardokat és cruisereket. 2018-ban a márka piacra dobott egy klasszikus fából készült gördeszkát és egy egyedi Surf&Skate gördeszkát, amivel igazi szörfdeszkán érezheted magad.

A márka célja olyan termékek létrehozása, amelyek motiválják a barátokkal és családdal való aktív időtöltést, vonzó alternatívát kínálva a számítógép előtti időtöltéshez.

Leírás kibontása Leírás összecsukása