Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

FishDryPack

A FishDryPack egy márka, amely az elismert Fish Skateboards cég része, amely 2011 óta műanyag és fa gördeszkák gyártására specializálódott. 2016-ban az aktív emberek igényeire reagálva a márka megalkotta az első olyan hátizsákot, amelynek egyedinek kellett lennie és kitűnnie kell a piacon elérhető többi közül. A márka elsődleges célja az volt, hogy megbízható védelmet nyújtson az időjárás viszontagságai ellen. A hátizsákoknak meg kellett védeniük a tartalmát a víztől, szennyeződéstől, portól, homoktól és egyéb külső tényezőktől.

A FishDryPack vízálló, strapabíró és kényelmes hátizsákokat kínál, amelyek az anyagok kombinálásának innovatív technológiájának köszönhetően teljesen vízállóak és akár a vízen is lebeghetnek. Ergonomikus hátmerevítők és profilozott vállpántok biztosítják a hátizsák hosszú órákon át tartó viselésének kényelmét, még nehéz utak során is. A vízhatlan hátizsákokkal megegyező fejlett technológiai megoldásokat alkalmazó táskák garantálják a poggyász megbízható védelmét a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is.

A FishDryPack® termékek nemcsak hatékonyak és funkcionálisak, hanem rendkívül esztétikusak is. Vízálló táskáink, hátizsákjaink és derékcsomagjaink gazdag színpalettája minden bizonnyal az eredetiséget értékelőknek és a minimalista stílus kedvelőinek is tetszeni fog. A márka hátizsákjai tökéletesek hegyi kirándulásokhoz vagy vízi sportokhoz, de hétköznapi helyzetekben is, például iskolába vagy biciklivel munkába járásba.

Leírás kibontása Leírás összecsukása