Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fizik

A Fizik egy 1996-ban alapított márka, amelynek küldetése, hogy minőségi, funkcionális és megbízható felszereléseket hozzon létre a világ legigényesebb kerékpárosai számára. A vállalat széles termékkínálatában nyergek, cipők, kerékpáros ruházat és speciális kerékpáros alkatrészek is szerepelnek. A gyártó kizárólag bevált szöveteket használ termékeiben, amelyeket a tartósság és a berendezések működését javító fejlett technológiai megoldások jellemeznek. Ezek közé tartozik a mechanikusan ellenálló MicroTex anyag, az ütéscsillapító Wing Flex rendszer és az ICS technikával kifejlesztett funkcionális klipszek. 

A Fizik márka csapata professzionális tervezőkből és mérnökökből áll, akik gyakorlati tudásukat közvetlenül át tudják ültetni a gyártási folyamatokba. A szakemberek fejlett kutatásokat végeznek az innovatív technológiák terén, és azokat konkrét cikkekhez igazítják. A fejlesztés kezdetétől a végleges kiadásig a termék egy sor teszten megy keresztül, hogy ellenőrizze a minőségét. Ez biztosítja, hogy minden lehetséges hibát kiküszöbölnek még a cikk piacra kerülése előtt. Biztos lehet benne, hogy a Fizik márkájú kiegészítők megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, és rendkívül funkcionálisak és tartósak. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása