Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Football Masters

A Football Masters egy márka, amelyet 2014-ben alapítottak az Ekstraklasa Korona Kielce kapusa, Wojciech Małecki kezdeményezésére, aki úgy döntött, hogy létrehozza saját projektjét a legjobb minőségű kapuskesztyűk megalkotására.

A Football Masters márka elsődleges célja a kapusok teljes elégedettsége. Széleskörű tapasztalatának és több ezer pályán eltöltött órájának köszönhetően az alapító felbecsülhetetlen értékű képességekre tett szert, amelyek lehetővé tették számára, hogy új minőséget vezessen be a kapuskesztyűk piacán.

A Football Masters márka sok profi kapus bizalmát elnyerte, ami bizonyítja a kesztyűk magas szintű teljesítményét. Mindegyik modellt folyamatosan fejlesztik, és az alapító sok órát tölt a felhasználókkal való konzultációval.

Manapság a Football Masters kesztyűk világszerte jelen vannak a pályákon, és számos országban forgalmazzák. A fiatal tehetségekkel való együttműködésnek köszönhetően a Football Masters kesztyűi olyan hatalmak területére is eljutnak, mint az FC Barcelona, a Manchester United, a Chelsea FC vagy a Leicester City, ezzel is megerősítve a legmagasabb minőséget.

A Football Masters márka a legjobb minőségű anyagokat használja, amelyeket a legjobb gyártóktól importálnak, hogy minden körülmények között biztosítsák a kényelmet.

A márka 2015-ben megkapta az "Év minősége" oklevelet, 2016-ban a "Poles' Choice" díjat a leggyakrabban választott kapuskesztyűkért Lengyelországban, 2018-ban pedig megkapta a világszínvonalat megerősítő európai minőségi tanúsítványt. termékek szintje.

Leírás kibontása Leírás összecsukása