Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gaiam

A Gaiam egy több mint 25 éve a piacon lévő vállalat, amely professzionális jógakellékek gyártására specializálódott. A Gaiam alapelve, hogy minden ember, foglalkozásától, mindennapi érdeklődési körétől és kötelességeitől függetlenül elkezdheti a jógagyakorlatokat, amelyek során megkönnyebbülést és kiegyensúlyozottságot tapasztalhat. 

A Gaiam valamennyi aláírt termékét kiváló minőségű kivitelezés jellemzi, és olyan kezdők és haladók számára készültek, akik magas elvárásokat támasztanak a gyakorlóeszközökkel szemben. Ezért a márka odafigyel a részletekre, és a termékeket különböző méretekben és színvariációkban gyártja. Ennek köszönhetően minden felhasználó könnyen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő tartozékokat. 

Már maga a márkanév, amely a görög istennő Gaia  Földanya nevű istennőről származik, mutatja, hogy a környezetvédelmi kérdések rendkívül fontosak a Gaiam számára. A gyártó figyelmet fordít a környezetbarát és biológiailag lebomló anyagok használatára, amelyeket etikus módszerekkel nyernek. A Gaiam például természetes parafából és toxinmentes TPE műanyagból készült szőnyegeket, blokkokat és egyéb kiegészítőket kínál. 

A Gaiam széles választéka olyan alapvető jógatermékeket tartalmaz, mint a szőnyegek, huzatok, masszírozók és görgők. Emellett a márka kész szetteket készített a jógázók számára, valamint funkcionális kiegészítőket és ruhákat. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása