Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Garmin

Garmin

A Garmin egy amerikai márka, amely 1989 óta sportórák és más intelligens eszközök gyártására specializálódott. Neve az alapítók keresztnevének első részéből származik: Gary Burrel és Dr. Min Kao.  

A vállalat kezdetben hajózási kiegészítőket gyártott, de nem állt meg sokáig, és hamarosan más termékekkel is bővítette kínálatát. A márka házon belül is bővült, mivel ma már több mint 17 000 embert foglalkoztat világszerte több mint 80 irodában.  

A Garmin áttörő pillanata a futóknak szánt ikonikus Forerunner 101 okosóra bevezetése volt. A termék gyorsan meghódította a piacot, és a márka új, innovatív sportkiegészítőkre éhes vásárlókra tett szert. 

Ma a márka a legkorszerűbb okosórák, GPS-navigációs eszközök és viselhető eszközök gyártására specializálódott a repülési, tengeri, autóipari és kültéri piacokra. Minden Garmin termék minden részletre odafigyelve és innovatív technológiák alkalmazásával készül, amelyek lehetővé teszik az egyes edzések hatékonyságának nyomon követését. A márka kifejlesztette a legmodernebb Garmin Connect alkalmazást is, amely a fizikai aktivitással kapcsolatos edzések adatainak nyomon követésére és elemzésére szolgál. 

A Garmin a sportelektronikai piac vezetőjévé vált, és több ezer felhasználója van a sport-, repülési és még az autóiparban is.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása