Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Grivel

Grivel

A Grivel márkát 1818-ban alapították Európa legmagasabb hegycsúcsának, a Mont Blanc-nak a lábánál, és a hegymászáshoz szükséges felszerelések gyártására specializálódott. A Grivel egy úttörő cég, amely a megalakulása óta magas színvonalat állít fel. 1909-ben a márka szabadalmaztatta a modern kramponokat, amelyek lehetővé tették a téli csúcsmászást. Az évek során a Grivel folyamatosan bővült és bővítette kínálatát a hegymászáshoz szükséges kiegészítőkkel.  

1996-ban a Grivel forradalmasította a hegymászószerszámok tervezésének megközelítését, és szabadalmaztatott egy új, ergonomikus formájú csekket, amelyet a mai napig használnak. 2009-ben a vállalat új termelési egységek bevezetésével jelentősen bővítette tevékenységi területét. Alig öt évvel később a márka rendkívül funkcionális és innovatív hegymászó karabinereket fejlesztett ki egymással szemben lévő lyukakkal, amelyek jelentősen növelik az egyes felhasználók védelmét. 

A Grivel márka megalapítása óta folyamatosan hozzájárul a hegymászó felszerelésekben használt technológiák fejlesztéséhez. Ez növeli az összes hegymászó biztonságát, és javítja a kényelmet még a nehéz útvonalakon is.  

A Grivel termékeket sikeresen használhatják mind a kezdő hegymászók, akik most kezdik a kalandot a sporttal, mind a profi hegymászók és a himalájai hegymászók, akik számára a felszerelés professzionális modelljeit tervezték.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása