Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Ground Game

A Ground Game egy 2010-ben alapított márka, amely a küzdősportok felszereléseinek és kiegészítőinek gyártására specializálódott. A Ground Game csapata hisz abban, hogy bárki edzhet és érhet el sportsikereket. Ezért a vállalat célja a kezdetektől fogva az volt, hogy olyan márkát hozzon létre, amely a fizikai aktivitásra motiválja az embereket. A márka speciális felszereléseket és minőségi edzőruházatot kínál, hogy segítse a felhasználókat céljaik elérésében. 

A Ground Game márka termékeit nagyfokú tartósság és rendkívüli hatékonyság jellemzi. Emellett a vállalat figyelmet fordít az esztétikai kérdésekre, és fenntartja a gyártott tartozékok egyedi kialakítását. Így minden felhasználó olyan minőségi termékeket választhat, amelyek ráadásul megfelelnek vizuális követelményeinek. A Ground Game tudja, hogy a sportban a legfontosabb dolog minden edzés öröme, ezért a vállalat csak olyan termékeket hoz forgalomba, amelyekkel a felhasználó maximális kényelmet érezhet edzés közben.  

A márka vezeti a Ground Game Academy projektet, amely a sportipar szakembereit hozza össze, hogy gyakorlati tudásukat megosszák a közönséggel. Azáltal, hogy valós időben követheted tevékenységüket, számos harci technikát tanulhatsz meg, és megtudhatod a legfrissebb híreket és felfedezéseket a küzdősportok világából. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása