Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Halti

A Halti egy több mint negyvenéves múltra visszatekintő outdoor márka, amelynek gyökerei 1976-ig nyúlnak vissza. Juhani Hyökyvaar, egy helsinki utazási üzlet alkalmazottja alapította a Halti-t. A Halti abból a vágyból született, hogy kielégítse a könnyebb és funkcionálisabb hátizsákokat, hálózsákokat és sátrakat kereső vásárlók igényeit.

A Halti már 1976-1982-ben hírnevet szerzett magának az innovatív Halti 100 és 200 hátizsákok, valamint a könnyű, szálas töltésű hálózsákok és nejlon sátrak bevezetésével. Ezek a felszerelések forradalmasították a szabadtéri felszerelések piacát, javítva a kényelmet és a biztonságot az expedíciók során.

A Halti nem csak felszereléseket gyárt, hanem olyan márka, amely számos hegyi, magashegyi és sarki expedíciót kísért és látott el felszereléssel. A felfedezők igényeit tökéletesen megértve a Halti 1988-ban bevezette a Thermotech szálas tölteléket, amely lehetővé tette a még könnyebb és melegebb hálózsákok létrehozását.

2018-ban a folyamatos innováció és minőség elismeréseként a Halti-t Finnország legelismertebb outdoor és sport márkájának választották. Ez az elismerés azt bizonyítja, hogy a Halti nagy bizalmat élvez mind a szakemberek, mind a szabadtéri sportok szerelmesei körében.

A Halti több mint egy márka - a megbízhatóság, az innováció és a kényelem szinonimája, amely nélkülözhetetlen mindazok számára, akik a természet szépségét szeretnék felfedezni. Az extrém expedíciókat és a hétvégi túrákat egyaránt kiszolgáló Halti lehetővé teszi, hogy élvezze a természetben töltött minden pillanatot, olyan termékeket kínálva, amelyek megfelelnek a funkcionalitás és a kényelem legmagasabb követelményeinek.

Leírás kibontása Leírás összecsukása