• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Henri-Lloyd

Az 1963. július 1-jén az Egyesült Királyságban alapított Henri Lloyd vezető márka, amely ruházat és vitorlás cipők gyártására szakosodott. A vállalat alapítója, Henryk Strzelecki a Kujávia-Pomerániai vajdaságban található lengyel Brodnicában született és nőtt fel. Lengyel gyökereire emlékezve helyezte el a Piast koronát a cég logójában, utalva szülőhelye történelmi szimbolikájára és örökségére.

Mivel Strzelecki eltökélte, hogy szoros kapcsolatot ápol szülővárosával, 1993-ban megnyitotta a cég brodnicai fiókját, a Henri Lloyd Polska-t. Ez a lépés a helyi közösség fejlődése iránti elkötelezettségét és a márka globális kiterjesztésére irányuló vágyát hangsúlyozta.

A Henri Lloyd minden szinten elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és az a meggyőződés vezérli, hogy a kiváló minőségű ruhadarabok létrehozása a legjobb módja a környezeti hatások minimalizálásának. A vállalat elkötelezett a fenntartható termelés mellett, amit az is bizonyít, hogy a gyártás során felhasznált anyagok 100%-a újrahasznosított, organikus vagy hulladékmentes.

A Henri Lloyd nemcsak kiváló minőségű hajózási ruházatot és lábbeliket kínál, hanem a divatiparban a környezeti felelősségvállalás terén is mércét állít. A márka a bizonyíték arra, hogy az örökség tiszteletben tartásával, a helyi közösségekbe való befektetéssel és a fenntarthatóságra való törekvéssel lehetséges olyan termékeket létrehozni, amelyek egyszerre stílusosak és etikusak.

Leírás kibontása Leírás összecsukása