Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hiplok

A Hiplok egy brit márka, amely világszerte elismerést szerzett a páratlan kerékpáros rögzítőelemek és biztonsági funkciók létrehozásával. A két szenvedélyes kerékpáros, Ben Smith és John Abrahams által alapított Hiplok márka célja, hogy megfeleljen a mai kerékpárosok igényeinek, akik nemcsak hatékony, hanem kényelmes biztonságot is keresnek kerékpárjuk számára.

Minden Hiplok termék az alapítók szenvedélyének, tapasztalatának és tudásának eredménye. A kerékpárosok valódi szükségleteinek megértése, és ennek kombinálása a tervezés és a gyártás innovatív megközelítésével olyan biztonsági elemeket hozott létre, amelyek nemcsak a kerékpárokat védik, hanem könnyen kezelhetőek és kényelmesek is.

A Hiplok termékeket az Egyesült Királyságban tervezi és gyártja egy innovátorokból és kerékpárosokból álló csapat, biztosítva, hogy minden egyes rögzítőelem a legmagasabb biztonsági és kényelmi szabványoknak megfelelően készüljön.

A Hiplok egy olyan márka, amely nemcsak a kerékpárokat biztosítja, hanem új szabványokat is teremt a kerékpárbiztonság terén. Ez egy márka azoknak, akiknek fontos a biztonság, a minőség és a stílus - azoknak, akiknek fontos a kerékpározás szenvedélye.

Leírás kibontása Leírás összecsukása