• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

HUUB

A HUUB márkát 2002-ben alapították, és székhelye Derbyben, Derbyshire-ben található. Az angol vállalat sportcikkek, köztük futáshoz, úszáshoz és triatlonhoz való ruházat és kiegészítők tervezésére specializálódott. Az alapítók elkötelezettsége és szakmaisága, amelyet más, hasonló termékeket gyártó márkáknál végzett munkájuk során szereztek, lehetővé tette számukra, hogy finomítsák és fejlesszék a férfiak és nők számára készült futó- és úszóruházatban használt új technológiákat.

A HUUB márka a folyamatos fejlesztésnek és a termékeiben alkalmazott, jól megválasztott technológiáknak köszönhetően elismerést és bizalmat szerzett ügyfelei körében. A márka innovatív ruházatát és kiegészítőit úgy tervezték, hogy maximális sebességet, teljesítményt és kényelmet biztosítsanak a sportolók, különösen a futás és az úszás szerelmesei számára. A HUUB márka felismerhetősége, minősége és a kiválóságra való folyamatos törekvése vezetett oda, hogy partnerei a Brownlee testvérek - triatlonisták és olimpiai érmesek - lettek. A vállalat többszörös Ironman triatlonverseny bajnokokat és pálya- és országúti kerékpáros csapatokat is támogat.

A Sportano.hu oldalon neoprén és kompressziós ruházatot, számos úszókiegészítőt, valamint az egyes triatlon szakágakra szabott felszereléseket talál.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása